POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ÎN PRIVINȚA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Condiții generale

 1. Această Politică stabilește procedura de procesare și protecție a Companiei: Papuki SRL (denumită în continuare – Papuki) a informațiilor despre persoana fizică (denumită în continuare „Utilizator”) care pot fi obținute de Papuki atunci când Utilizatorul utilizează servicii / bunurile prin intermediul site-ului, serviciilor, programelor, utilizate de către acesta.
 2. Scopul Politicii date este de a asigura protecția informațiilor personale pe care utilizatorul le oferă în legătură cu utilizarea site-ului, a serviciilor sau în timpul procesului de înregistrare și achiziționarea de bunurilor / serviciilor.
 3. Colectarea, stocarea, distribuirea și protecția informațiilor furnizate de Utilizator sunt protejate de această Politică, de alte documente oficiale ale Papuki și de legislația actuală a Republicii Moldova . Papuki este în drept să stocheze, pe orice fel de suport, datelor cu caracter personal culese.
 4. Prin înregistrarea pe Site și prin utilizarea Site-ului și a Serviciilor, Utilizatorul își exprimă acordul cu termenii acestei Politici. Prin înregistrarea pe site și selectarea opțiunilor corespunzătoare, utilizatorul este de acord să primească corespondență publicitară și / sau informativă prin intermediul mesajelor SMS, al mesajelor e-mail sau al apelurilor telefonice. Orice operațiune sau set de operațiuni asupra datelor cu caracter personal, se efectuează prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, comunicarea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea acestora.
 5. Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras în orice moment de către subiectul datelor cu caracter personal. Retragerea consimțământului nu poate avea efect retroactiv.
 6. În caz de dezacord al Utilizatorului în primirea informațiilor de la Papuki.
  Utilizatorul se poate dezabona de la corespondență:
  • făcând clic pe Dezabonare din partea de jos a mesajului,
  • în contul personal al site-ului, prin eliminarea opțiunilor selectate anterior;
  • prin trimiterea unei notificări prin e-mail la info@papuki.md sau printr-un apel telefonic la call centrul nostru 069510001.
 7. Cererea de dezabonare este procesată în maximum 48 de ore.

Scopul de colectare, procesare și stocare a informațiilor furnizate de utilizatorii site-ului

 1. Prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului se efectuează în conformitate cu legislația Republicii Moldovs. Papuki procesează datele personale ale Utilizatorului pentru a:
 2. identificarea părții în cadrul acordurilor și contractelor încheiate cu Papuki;
 3. furnizarea de bunuri / servicii către Utilizator, acces la Site, Servicii;
 4. comunicarea cu Utilizatorul, trimiterea de scrisori de tranzacție către Utilizator în momentul primirii cererii de înregistrare pe Website sau primirea plății de la Utilizator, trimiterea de notificări, solicitări către Utilizator;
 5. trimiterea de mesaje publicitare și / sau informative Utilizatorului (mesaje SMS, mesaje e-mail, alte tipuri de mesaje electronice);
 6. verificarea, cercetarea și analiza acestor date, care să permită menținerea și îmbunătățirea serviciilor și secțiunilor site-ului, precum și dezvoltarea de noi servicii și secțiuni ale Site-ului;
 7. efectuarea de studii statistice și alte studii bazate pe date anonime.

Condiții de prelucrare a informațiilor cu caracter personal furnizate de Utilizator și transferul acestuia către terți

 1. Papuki ia toate măsurile necesare pentru a proteja datele personale ale utilizatorului de accesul, modificarea, dezvăluirea sau distrugerea neautorizată.
 2. Papuki oferă acces la datele personale ale Utilizatorului numai acelor angajați și Afiliați care au nevoie de aceste informații pentru a asigura funcționarea Site-ului.
 3. Papuki are dreptul să utilizeze informațiile furnizate de Utilizator, inclusiv datele cu caracter personal, pentru a asigura conformitatea cu cerințele legislației în vigoare a Republicii Moldova (inclusiv pentru prevenirea și / sau prevenirea acțiunilor ilegale și / sau ilegale ale Utilizatorilor). Dezvăluirea informațiilor furnizate de Utilizator poate fi făcută numai în conformitate cu legislația actuală a României la cererea instanței precum și în alte cazuri prevăzute de legislația în vigoare.
 4. Papuki nu verifică veridicitatea informațiilor furnizate de către Utilizator. Utilizatorul are grijă de actualizarea informațiilor trimise anterior atunci când apare o astfel de necesitate( schimbarea numărului telefon, schimbarea de e-mail)

Termeni de utilizare a site-ului, Servicii

 1. Utilizatorul, atunci când utilizează Site-ul, confirmă că:
  • are toate drepturile necesare care îi permit să se înregistreze (să creeze un cont) și să utilizeze serviciile Site;
  • indică informații veridice despre acesta în cadranele obligatorii ale Site-ului, toate celelalte informații sunt la discreția Utilizatorului.
  • este familiarizat cu această politică, își exprimă acordul cu acesta și își asumă drepturile și obligațiile specificate în acesta. Familiarizarea cu termenii acestei Politici și bifarea sub linkul cu această Politică este acordul scris al Utilizatorului pentru colectarea, stocarea, prelucrarea și transferul către terți a datelor personale furnizate de Utilizator.
 2. Papuki nu verifică exactitatea informațiilor primite (colectate) despre Utilizatori, cu excepția cazurilor în care o astfel de concretizare este necesară pentru a îndeplini obligațiile față de Utilizator.

În cadrul acestei politici, „informațiile personale ale Utilizatorului” înseamnă:

 1. Date furnizate de Utilizator în mod independent: numele, prenumele, numărul de telefon mobil și / sau adresa de email.
 2. Datele care sunt transmise automat către Sistem în timpul utilizării acestora utilizând software-ul instalat pe dispozitivul utilizatorului, inclusiv adresa IP, informațiile despre cookie-uri, informații despre browser-ul utilizatorului (sau un alt program care permite accesul la Servicii), timpul de acces , adresa paginii solicitate.

Modificarea și ștergerea datelor cu caracter personal

 1. Utilizatorul poate oricând să schimbe (actualizeze, completeze) informațiile personale furnizate de el, precum și parametrii de confidențialitate. Papuki nu este responsabil pentru nereceptarea anunțurilor, bunurilor / serviciilor etc.
 2. De asemenea, utilizatorul poate șterge informațiile personale care le sunt furnizate într-un anumit cont. În acest caz, ștergerea unui cont poate duce la imposibilitatea de a utiliza anumite Servicii.

Modificarea politicii de confidențialitate.

Papuki are dreptul de produce modificări la această politică de confidențialitate. Când sunt efectuate modificări în ediția curentă, este indicată data ultimei actualizări. Noua versiune a politicii intră în vigoare din momentul publicării acesteia. Politica curentă se află întotdeauna pe site.

Feedback-ul. Întrebări și sugestii.

Orice sugestii sau întrebări despre această politică trebuie să fie raportate la serviciul de asistență Papuki prin e-mail info@papuki.md sau prin telefon la 069510001.